Nieuw aanbod naschoolse activiteiten “Sjors, ontdek je talent!”

Direct na de kerstvakantie starten er weer nieuwe en leuke Naschoolse Cursussen binnen het “Sjors, ontdek je talent!” programma.

Begin oktober hebben alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Woerden het boekje “Sjors, ontdek je talent!” gekregen. In dit boekje staan sportieve, creatieve, natuurlijke en technische activiteiten en workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

Dit nieuwe project van Brede School Woerden en Beweegteam Woerden heeft als doel om alle basisschoolleerlingen uit Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen de kans te geven om op een laagdrempelige manier hun interesses en talenten te ontdekken. Voldoende keus voor iedereen!

De kinderen hebben de keuze uit meer dan 80 activiteiten zoals freerunnen, voetbal, kanoën, duiken, judo, dansen, tennis, basketbal, maar ook muziek maken, cartoontekenen, creatief denken, schilderen, koken, knutselen, techniek, timmeren, chemieproefjes, programmeren enz.
Ouders kunnen hun kinderen opgeven via de site: http://www.sjorssportief.nl .