BB-c juf Helma/Els

Wij zijn een groep 7 en zitten beneden vlakbij de hal. Ons lokaal is vaak erg koud; dus mag er een vest of trui in het lokaal blijven liggen, dan kunnen we ons in ieder geval warm genoeg houden.

Wij hebben juf Els op maandag en juf Helma op de andere dagen. Op maandag eindigen we de dag met handvaardigheid. Bij deze les worden we geholpen door juf Marijke. Twee keer in de week hebben we gym; op dinsdag (van juf Helma) en op donderdag (van meester Thai). Op die dagen moeten er dus gymspullen meegenomen worden anders kan er niet meegedaan worden met de les. We krijgen voor twee verschillende vakken huiswerk. Dit wordt aan het eind van de week meegegeven en moet op woensdag weer op school terug zijn.

Tosti eten willen we graag, dus dat gebeurt dan ook. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het mogelijk en er komt steeds een ander volgens schema aan de beurt. Het schema hangt in het lokaal en zo weten we wanneer we aan de beurt zijn.

Buiten alle schoolse vakken werken we ook met NME-kisten en doen we met regelmaat activiteiten van de KUVO. Als u af en toe een kijkje op de website neemt krijgt u een goede indruk van wat we zoal doen. Wilt u graag contact met ons; we zijn per mail het snelst bereikbaar en natuurlijk altijd per telefoon; of u komt langs. Alles is  mogelijk.

Bekijk het nieuws van BB-c