BB-e juf Edith/Laura

Wij zijn een gezellige schoolverlatersgroep. In onze groep zitten 15 kinderen en we hebben op maandag, dinsdag en woensdag juf Edith en op donderdag en vrijdag juf Laura. Wanneer juf Edith op dinsdag naar haar studie is, komt juf Laura haar vervangen.

  • Op woensdag hebben we handvaardigheid van juf Marijke.
  • Gym krijgen we op maandag van juf Edith en op donderdag van meester Thai.
  • Ook hebben wij tosti-dagen. Op dinsdag mag de ene helft van de klas een boterham meenemen voor in het tostiapparaat en op vrijdag is de andere helft van de klas aan de beurt.

Naast het ‘gewone’ programma zijn wij een schoolverlatersgroep en gaan wij dit jaar allemaal activiteiten doen die daarmee te maken hebben. In november gaan we bijvoorbeeld aan de slag met toetsen, in mei mogen we 3 dagen op kamp en we sluiten onze periode op De Keerkring af met een musical.

Neemt u regelmatig een kijkje op de website? Dan kunt u blijven volgen wat wij allemaal doen in de klas en in de school!

Zijn er dingen niet duidelijk, heeft u vragen of opmerkingen of is er een andere reden waarom u graag contact wilt? Graag, per mail zijn we goed bereikbaar; bellen of even binnenlopen kan ook, maar u te woord staan kan vaak alleen na schooltijd.

Bekijk het nieuws van BB-e